Krepšelis

0 vnt. 0,00 €

My Cart -

0 vnt.
Visos kategorijos
Kaina
  1. 22 € - 87
Gamintojas
Bendras ilgis
  1. 64 mm - 83 mm
Skersmuo
Grąžto / kalto kotelio tipas
Tinka gręžti

Gręžimo karūnos

Itin platus gręžimo karūnų pasirinkimas. Čia rasite žinomiausių pasaulyje gamintojų, tokių kaip BOSCH, MAKITA, METABO, PFERD, IRWIN, TYROLIT, gręžimo karūnas, skirtas metalui, medienai, statybinėms medžiagoms ir plastikams gręžti.

Pasirinkti tinkamą iš gausybės gręžimo karūnų jums padės specialūs filtrai. Jūs galite filtruoti prekes pagal gamintoją, skersmenį, bendrąjį ilgį, tvirtinimo tipą, apdirbamą medžiagą ir kainą.

Visus gręžimo karūnų priedus rasite kategorijoje „Gręžimo karūnų adapteriai ir centravimo grąžtai“.

Vienas populiariausių gręžimo karūnų tipų yra sistema „karūna + adapteris“. Priklausomai nuo jūsų turimo įrankio, adapterį galima rinktis su cilindriniu arba su SDS tipo koteliu. Įsigijus karūnų adapterį, ant jo galima tvirtinti įvairaus skersmens gręžimo karūnas, skirtas medienos, metalo, plastiko ir statybinių medžiagų gręžimui.

Panaši sistema yra naudojama ir specialiai betonui gręžti skirtose karūnuose, tačiau šios sistemos yra tvirtesnės konstrukcijos, nes jos pritaikytos darbui su perforatoriais įjungus gręžimo su kalimu režimą. Šio tipo sistemos adapterio kotelis yra ilgesnis, gręžimo karūnos sienelės storesnės, darbinėje dalyje prilituotos kietmetalio plokštelės. Gana dažnai betono gręžimo karūnos būna neardomos – tai dar labiau padidina jų konstrukcijos tvirtumą.