Krepšelis

0 vnt. 0,00 €

My Cart -

0 vnt.
Visos kategorijos

Kampinis šlifuoklis DeWalt D28137

Prekės kodas29867


Pratęskite DeWalt įrankio garantiją iki 3 metų! Daugiau informacijos rasite čia!

Gamintojas DeWalt
Svoris 2.7 kg
Bendras svoris su pakuote 3.567 kg
Įrankio matmenys 315x90 mm
Profesionalus / Mėgėjiškas Profesionalus
Variklio tipas Elektrinis
Maks. disko skersmuo 125 mm
Sūkių skaičius tuščiąja eiga 2800-10000 min-1
Maksimalus sūkių skaičius 10000 /min
Reguliuojamas sukimosi greitis darbui su skirtingomis medžiagomis Taip
Naudojamoji galia 1500 W
Laido ilgis 2,5 m
Priedų tvirtinimo tipas M14
Elektroninė sūkių palaikymo sistema Taip
Apsauga nuo pakartotinio paleidimo +
Švelnus startas Taip
Komplekte yra Antivibracinė gumuota rankena, Raktas diskui užveržti
Ar yra komplekte lagaminas Prekė kartoninėje pakuotėje
Įtampa / dažnis 210 - 240 V / 50 - 60 Hz / AC

1500 W - 125 mm elektroninis kampinis šlifuoklis su reguliuojamu greičiu DeWalt D28137. Elektroninė reguliuojama greičio kontrolė padeda valdyti prietaisą ir suteikia galimybes jį naudoti palankiausiomis sąlygomis su tinkamais priedais bei medžiagomis. Jungiklis apsaugo prietaisą nuo savaiminio įsijungimo, kai kištukas įkišamas į tinklą, o jungiklis yra pozicijoje “įjungta”. Jungiklis turi būti sąmoningai įjungtas iš naujo tam, kad būtų tiekiama energija. Auto balansuoklis sumažina vibraciją suteikdamas daugiau patogumo. Perkrovos apsauga neleidžia prietaisui perkaisti ir išjungia jį iki to laiko, kol jis atvėsta. Sukimo momentą apribojantis griebtuvas sumažina maksimalią sąsūkos momento reakciją perduodamą naudotojui tuo atveju, jei pjovimo diskas užstringa. Dulkių išmetimo sistema pašalina didžiąją dalį pjuvenų iš oro, kuris sklinda virš variklio, taip apsaugodama nuo susidėvėjimo. Galia - 1500 W. Sūkių skaičius tuščia eiga - 2800 - 10000 min-1. Maks. disko skersmuo - 125 mm. Disko tipas - M14. Svoris - 2,7 kg. Ilgis - 315 mm. Aukštis - 90 mm. Komplekte: apsauginis gaubtas be rakto, papildoma rankena apsauganti nuo vibracijos, vidinis ir išorinis disko antbriauniai, veržliaraktis. . Juridiniams asmenims taikoma 12 mėnesių garantija, fiziniams asmenims - 24 mėnesių garantija.

Amerikietiški profesionalūs ir industriniai įrankiai. DeWALT istorija prasidėjo nuo 1923 m., kai Raymond‘as DeWalt‘as išrado radialines pjovimo stakles. Nuo to ir prasidėjo DeWalt istorija. Ilgą laiką DeWalt buvo žinomas tik kaip radialinių pjovimo staklių bei medžio apdirbimo mašinų gamintojas. Nuo 1960 m. DeWALT prekinis ženklas priklauso Black&Decker - vienam didžiausių pasaulyje elektrinių įrankių gamintojų.

Nuo 1992 m. ši kompanija sutvarkė savo prekės ženklų politiką taip, kad visi profesionalūs bei industriniai įrankiai yra su DeWalt ženklu, o buitiniam vartotojui skirti įrankiai – su Black&Decker.

1994 m. Black&Decker įsigijo Vokietijos medienos apdirbimo įrankių gamintoją ELU. Tad visos geriausios ELU technologijos perkeltos į DeWALT įrankius, o ELU prekinio ženklo neliko. Nuo to laiko DeWalt tapo dar populiaresnis tarp įmonių, dirbančių didelės apimties ir intensyvumo darbus.

Šiuo metu DeWalt gamina ir parduoda daugiau nei 200 skirtingų elektrinių įrankių bei apie 800 priedų. Prireikus grąžto betonui, kalto, gręžimo karūnos, rinkinių, sukimo antgalių ar kitų elektrinių įrankių priedų, atvykite į mažmeninę ĮRANKIAI.LT parduotuvę, naršykite mūsų el.parduotuvėje, o jei neradote reikiamo priedo, skambinkite mums.

DeWalt įrankiams suteikiama 2 metų garantija. Įrankį užregistravus internetu jam suteikiama papildoma 1 metų garantija (iš viso tokiu atveju įrankiui taikoma 3 metų garantija). Autorizuoti servisai yra Vilniuje bei Kaune.

Daugiau informacijos apie garantiją rasite nuspaudę šią nuorodą.