Krepšelis

0 vnt. 0,00 €

My Cart -

0 vnt.
Visos kategorijos

Lazerinis nivelyras Bosch GCL 2-50 G + priedai

Prekės kodas121154

306,00 € Su PVM

Pratęskite Bosch įrankio garantiją iki 3 metų! Daugiau informacijos rasite čia!

Vnt.:

 Galite užsisakyti ir telefonu (8 5) 208 0800 (darbo dienomis 8-20 val.)
 Užsakymus nuo 50 EUR į Omniva paštomatus pristatome NEMOKAMAI!
 Nenaudotas prekes su nesugadinta pakuote galite grąžinti per 60 dienų.
 Pirkimas išsimokėtinai.

 

Gamintojas Bosch
Svoris 4 kg
Bendras svoris su pakuote 4.1 kg
Pakuotės matmenys 456x300x160 mm
Profesionalus / Mėgėjiškas Profesionalus
Akumuliatoriaus įtampa 1,5 V
Baterijų kiekis, jų talpa 4 x AA
Galingumas 4 x 1.5 V LR6 (AA)
Lazerio klasė 2
Tikslumas ± 0.3 mm/m
Niveliavimo tikslumas ± 4°
Maks. matavimo atstumas 15 m
Maks. matavimo atstumas su imtuvu 50 m
Spindulio spalva Žalias
Darbinė temperatūra -10 – 45 °C
Magnetais prisitvirtina prie metalo Taip
Komplekte - laikiklis Yes
Komplekte - sieninis laikiklis Taip
Ar yra komplekte lagaminas Taip, Minkštas krepšys, L-Case
Apsaugos klasė IP64

Patvarumas ir lengvas naudojimas. Žalios lazerio linijos ir žali svambalo taškai

  • Dėl tvirtos konstrukcijos, guma dengto korpuso su įleistais langeliais ir IP 64 klasės atsparumo vandens purslams bei dulkėms užtikrinama galimybė naudoti įrankį sudėtingomis sąlygomis
  • Įjungimo / išjungimo jungiklis ir vieno mygtuko klaviatūra užtikrina paprastą naudojimą
  • Žalios lazerio linijos ir žali svambalo taškai užtikrina geresnį matomumą

Funkcijos ir pagrindinės savybės

Patogu naudoti.

IP64 klasės atsparumas dulkėms ir vandens lašams.

Didesnis veikimo nuotolis naudojant imtuvą.

Pasukamas laikiklis RM 10 su labai stipriais magnetais.

Maitinimo tiekimas - 4 x AA baterijos

Šiuo kombinuotu lazeriu „GCL 2-50 G Professional“ paprasta atlikti išlygiavimo ir perkėlimo užduotis. Dėl tvirtos konstrukcijos visą dėmesį galite sutelkti į darbą; guma dengtas korpusas užtikrina geresnę įleistų langelių apsaugą, o pagal atsparumą vandens purslams ir dulkėms jo saugos klasė IP 64. Įjungimo / išjungimo jungiklis ir vieno mygtuko klaviatūra užtikrina paprastą naudojimą. Kad galėtumėte pradėti dirbti iš karto, GCL lazerio spindulio imtuvas yra visada įjungtas. Aiškiai matomos žalios lazerio linijos ir žali svambalo taškai užtikrina gerą matomumą šviesioje aplinkoje.

Greitas ir saugus pritvirtinimas dėl „RM 10 Professional“ besisukančio laikiklio su labai stipriais magnetais. „RM 10 Professional“ užtikrina tikslų lazerio linijų nustatymą aplink svambalo taškus. Tvirtas „GCL 2-50 G Professional“ puikiai tinka atliekant įvairius darbus, pvz., montuojant gipso kartono plokščių rėmines konstrukcijas, įrengiant lizdus, įstatant duris ir montuojant šviestuvus.

„GCL 2-50 G Professional“ darbinis linijų diapazonas siekia iki 15 m (taškai: iki 10 m), išplėtimas iki 50 m su papildomu imtuvu „LR 7 Professional“. „RM 10 Professional“ suderinamas su pasirenkamu „DK 10 Professional“ gnybtu, skirtu naudojimui ant lubų arba tiksliam aukščio reguliavimui.

Čia rasite visus Bosch įrankius ir jų priedus. Pagrindinės Bosch įrankių grupės yra šios:

  • Mėlynoji Bosch linija (Bosch Professional) – tai profesionalams skirti įrankiai, atitinkantys aukščiausius galios, tikslumo ir patvarumo reikalavimus. Daugelis šių įrankių tiekiami pažangios transportavimo sistemos "L-BOXX" lagaminuose.
  • Žalioji Bosch linija – įvairiems buities, hobio ir sodo darbams skirti įrankiai. Šie įrankiai išsiskiria puikiu aukštos kokybės, naujausių technologijų, patogaus dizaino ir geros kainos deriniu.
  • Bosch matavimo prietaisai – profesionalams ir meistrams mėgėjams skirti įrankiai, padedantys išlyginti paviršius, išmatuoti atstumus, kampus ir nuolydžius, surasti įvairius po apdaila paslėptus objektus. 
  • Bosch priedai – siūloma virš 8000 gaminių (grąžtai betonui, metalui, medienai ir kitoms medžiagoms; kaltai; frezos; pjovimo diskai; sukimo antgaliai; šlifavimo medžiagos ir pan.). Visi Bosch priedai yra itin aukštos kokybės.

Įmonės istorija trumpai:

Robert Bosch GmbH kompanija buvo įkurta 1886 m. Štutgarte, Vokietijoje.

Ją įkūrė Robert Bosch, žinomas kaip inžinierius inovatorius, daugelio technologinių atradimų autorius bei aktyvus visuomenės veikėjas, filantropas. Robertas savo gamyklose pirmasis pradėjo taikyti 8 valandų pamainos principą. Jis įkūrė įmonės finansuojamą ligoninę ir dar daug kuo prisidėjo prie kasdienio gyvenimo kokybės gerinimo.

Dabar jo sukurta korporacija yra žinoma kaip didžiausia pasaulyje automobilių komponentų gamintoja. Būtų išties labai sudėtinga rasti bent vieną automobilį pasaulyje, kuriame nebūtų nei vienos Bosch dalies. Automobilių komponentų grupė sudaro apie 60 proc. visos korporacijos apyvartos. Tačiau įmonė yra žinoma ir kaip pramoninių įrenginių, buities prietaisų ir elektrinių įrankių gamintoja.

Bosch kompanija turi užregistravusi daugiau kaip 4000 patentų. Šis skaičius puikiai iliustruoja įmonės aistrą inovacijoms. Ypatingas dėmesys pastaruoju metu yra skiriamas akumuliatoriniams įrenginiams ir akumuliatorių technologijoms.