Krepšelis

0 vnt. 0,00 €

My Cart -

0 vnt.
Visos kategorijos

Ritė su vielute Bosch ART 35

Prekės kodas81195

9,30 € Su PVM
Vnt.:

 Galite užsisakyti ir telefonu (8 5) 208 0800 (darbo dienomis 8-20 val.)
 Užsakymus nuo 50 EUR į Omniva paštomatus pristatome NEMOKAMAI!
 Nenaudotas prekes su nesugadinta pakuote galite grąžinti per 60 dienų.
 Pirkimas išsimokėtinai.

 

Gamintojas Bosch
Svoris 0.1 kg
Bendras svoris su pakuote 0.107 kg
Skersmuo 1,6 mm
Tinka įrankiui Bosch ART 35
Ritė su vielute ART 35

Čia rasite visus Bosch įrankius ir jų priedus. Pagrindinės Bosch įrankių grupės yra šios:

  • Mėlynoji Bosch linija (Bosch Professional) – tai profesionalams skirti įrankiai, atitinkantys aukščiausius galios, tikslumo ir patvarumo reikalavimus. Daugelis šių įrankių tiekiami pažangios transportavimo sistemos "L-BOXX" lagaminuose.
  • Žalioji Bosch linija – įvairiems buities, hobio ir sodo darbams skirti įrankiai. Šie įrankiai išsiskiria puikiu aukštos kokybės, naujausių technologijų, patogaus dizaino ir geros kainos deriniu.
  • Bosch matavimo prietaisai – profesionalams ir meistrams mėgėjams skirti įrankiai, padedantys išlyginti paviršius, išmatuoti atstumus, kampus ir nuolydžius, surasti įvairius po apdaila paslėptus objektus. 
  • Bosch priedai – siūloma virš 8000 gaminių (grąžtai betonui, metalui, medienai ir kitoms medžiagoms; kaltai; frezos; pjovimo diskai; sukimo antgaliai; šlifavimo medžiagos ir pan.). Visi Bosch priedai yra itin aukštos kokybės.

Įmonės istorija trumpai:

Robert Bosch GmbH kompanija buvo įkurta 1886 m. Štutgarte, Vokietijoje.

Ją įkūrė Robert Bosch, žinomas kaip inžinierius inovatorius, daugelio technologinių atradimų autorius bei aktyvus visuomenės veikėjas, filantropas. Robertas savo gamyklose pirmasis pradėjo taikyti 8 valandų pamainos principą. Jis įkūrė įmonės finansuojamą ligoninę ir dar daug kuo prisidėjo prie kasdienio gyvenimo kokybės gerinimo.

Dabar jo sukurta korporacija yra žinoma kaip didžiausia pasaulyje automobilių komponentų gamintoja. Būtų išties labai sudėtinga rasti bent vieną automobilį pasaulyje, kuriame nebūtų nei vienos Bosch dalies. Automobilių komponentų grupė sudaro apie 60 proc. visos korporacijos apyvartos. Tačiau įmonė yra žinoma ir kaip pramoninių įrenginių, buities prietaisų ir elektrinių įrankių gamintoja.

Bosch kompanija turi užregistravusi daugiau kaip 4000 patentų. Šis skaičius puikiai iliustruoja įmonės aistrą inovacijoms. Ypatingas dėmesys pastaruoju metu yra skiriamas akumuliatoriniams įrenginiams ir akumuliatorių technologijoms.