Krepšelis

0 vnt. 0,00 €

My Cart -

0 vnt.
Visos kategorijos

Juostinis šlifuoklis Bosch PBS 75 AE Set

Prekės kodas71045

158,30 € Su PVM

Pratęskite Bosch įrankio garantiją iki 3 metų! Daugiau informacijos rasite čia!

Papildomai galite užsakyti šias prekes ar paslaugas pigiau:
3,78 €4,20 €
Vnt
Apsauginiai akiniai HONEYWELL A700 Anti-Fog skaidrūs
Apsauginiai akiniai HONEYWELL A700 Anti-Fog skaidrūs
24,30 €27,00 €
Vnt
Šlif. juosta juostiniam šlifuokliui Klingspor; LS 309 XH; 75x533 mm; K40; 10 vnt.
Šlif. juosta juostiniam šlifuokliui Klingspor; LS 309 XH; 75x533 mm; K40; 10 vnt.
20,70 €23,00 €
Vnt
Šlif. juosta juostiniam šlifuokliui Klingspor; LS 309 XH; 75x533 mm; K120; 10 vnt.
Šlif. juosta juostiniam šlifuokliui Klingspor; LS 309 XH; 75x533 mm; K120; 10 vnt.
20,70 €23,00 €
Vnt
Ausinės triukšmui mažinti Honeywell VeriShield VS110; 27 dB; 1 vnt.
Ausinės triukšmui mažinti Honeywell VeriShield VS110; 27 dB; 1 vnt.
Vnt.:
  • 1 vnt. sandėlyje. Kaune paruošiame per 1 darbo valandą.

 Galite užsisakyti ir telefonu (8 5) 208 0800 (darbo dienomis 8-20 val.)
 Užsakymus nuo 50 EUR į Omniva paštomatus pristatome NEMOKAMAI!
 Nenaudotas prekes su nesugadinta pakuote galite grąžinti per 60 dienų.
 Pirkimas išsimokėtinai.

 

Gamintojas Bosch
Svoris 4.78 kg
Bendras svoris su pakuote 6.1 kg
Profesionalus / Mėgėjiškas Mėgėjiškas
Variklio tipas Elektrinis
Įtampa / dažnis 210 - 240 V / 50 - 60 Hz / AC
Naudojamoji galia 710 W
Šlifavimo paviršiaus matmenys 76x165 mm
Šlifavimo juostos matmenys 75x533 mm
Juostos sukimosi greitis 200-300 min-1
Automatinė juostos įtempimo sistema Taip
Komplekte yra Kampinė liniuotė
Komplekte - šlifavimo juosta P80
Ar yra komplekte lagaminas Prekė kartoninėje pakuotėje
Svarbi pastaba Rekomenduojame papildomai įsigyti šlifavimui reikalingų medžiagų

Su PBS 75 AE juostiniu šlifuokliu įveikite sudėtingus projektus: didelis šlifavimo našumas, patogus valdymas. Galingas 750 W variklis užtikrina greitą didesnių plokščių paviršių šlifavimą. Elektroninis sūkių skaičiaus pasirinkimas: be vargo parinkti medžiagai tinkamiausią greitį. Idealiai tinka medžiagoms paruošti ir restauruoti, galima naudoti įvairiausioms medžiagoms, nuo medienos iki metalo. Kad dirbti būtų patogiau, automatinio juostos suderinimo sistema šlifuojant juostą visuomet centruoja. Dulkių rinktuvė su mikrofiltru sumažina į aplinką patenkančių dulkių kiekį, o aliumininės detalės suteikia patvarumo.

Ypatybės

Pakeisti priedus greita ir paprasta
SDS yra priedų montavimo sistema, leidžianti greitai pakeisti priedus be jokių papildomų įrankių. Įrankių galia nė kiek nesumažėja, todėl darbas yra našus, o rezultatų pasiekiama greitai.

Greičio reguliavimas įvairiems darbams
Elektroninis išankstinis greičio pasirinkimas leidžia nustatyti tikslią maksimalaus greičio ribą, tinkamą įvairioms medžiagoms ir darbams, kad jūs visada galėtumėte džiaugtis nepriekaištingais rezultatais.

Saugus įrankių valdymas bet kuriuo metu
Įjungimo blokatorius atlieka apsauginę funkciją ir užtikrina, kad įrenginys netyčia neįsijungtų. Šis mygtukas užtikrina, kad nenaudojamas įrenginys būtų saugiai išjungtas ir netyčia neįsijungtų.

Tolygus ir lengvas darbas
Bosch Low Vibration funkcija sugeria smūgius ir sumažina vibracijas, tad naudotojas mažiau pavargsta ir gali tolygiai, patogiai ir lengvai dirbti net ir tada, kai užduotys yra sudėtingos ir trunka ilgai.

Mažiau dulkių, švaresnė darbo zona
Atliekant šlifavimo užduotis, dulkių rinktuvė su mikrofiltru automatiškai sutraukia dulkes į specialią nuimamą dėžutę, kad darbo zona būtų gerokai švaresnė. Įrankį galima prijungti ir prie dulkių siurblio.

Šlifavimo juostos savaiminiam susicentravimui
Automatinio juostos suderinimo sistema darbo metu centruoja šlifavimo juostą, todėl jūs sutaupote laiko, o abrazyvinės dalies padėtis visada yra optimali.

Greitas ir paprastas šlifavimo juostos pakeitimas
Pakanka pakelti veržiamąją rankenėlę, ir šlifavimo juosta yra atlaisvinama, todėl ją galite nuimti ir pakeisti greitai ir be vargo.

Optimaliai kontrolei darbo metu
Nuimama papildoma rankena: kad dirbant laikyti šlifuoklį būtų ypač saugu ir patogu. Kai reikia dirbti ties kraštais ir kampais, rankeną galima nuimti.

Čia rasite visus Bosch įrankius ir jų priedus. Pagrindinės Bosch įrankių grupės yra šios:

  • Mėlynoji Bosch linija (Bosch Professional) – tai profesionalams skirti įrankiai, atitinkantys aukščiausius galios, tikslumo ir patvarumo reikalavimus. Daugelis šių įrankių tiekiami pažangios transportavimo sistemos "L-BOXX" lagaminuose.
  • Žalioji Bosch linija – įvairiems buities, hobio ir sodo darbams skirti įrankiai. Šie įrankiai išsiskiria puikiu aukštos kokybės, naujausių technologijų, patogaus dizaino ir geros kainos deriniu.
  • Bosch matavimo prietaisai – profesionalams ir meistrams mėgėjams skirti įrankiai, padedantys išlyginti paviršius, išmatuoti atstumus, kampus ir nuolydžius, surasti įvairius po apdaila paslėptus objektus. 
  • Bosch priedai – siūloma virš 8000 gaminių (grąžtai betonui, metalui, medienai ir kitoms medžiagoms; kaltai; frezos; pjovimo diskai; sukimo antgaliai; šlifavimo medžiagos ir pan.). Visi Bosch priedai yra itin aukštos kokybės.

Įmonės istorija trumpai:

Robert Bosch GmbH kompanija buvo įkurta 1886 m. Štutgarte, Vokietijoje.

Ją įkūrė Robert Bosch, žinomas kaip inžinierius inovatorius, daugelio technologinių atradimų autorius bei aktyvus visuomenės veikėjas, filantropas. Robertas savo gamyklose pirmasis pradėjo taikyti 8 valandų pamainos principą. Jis įkūrė įmonės finansuojamą ligoninę ir dar daug kuo prisidėjo prie kasdienio gyvenimo kokybės gerinimo.

Dabar jo sukurta korporacija yra žinoma kaip didžiausia pasaulyje automobilių komponentų gamintoja. Būtų išties labai sudėtinga rasti bent vieną automobilį pasaulyje, kuriame nebūtų nei vienos Bosch dalies. Automobilių komponentų grupė sudaro apie 60 proc. visos korporacijos apyvartos. Tačiau įmonė yra žinoma ir kaip pramoninių įrenginių, buities prietaisų ir elektrinių įrankių gamintoja.

Bosch kompanija turi užregistravusi daugiau kaip 4000 patentų. Šis skaičius puikiai iliustruoja įmonės aistrą inovacijoms. Ypatingas dėmesys pastaruoju metu yra skiriamas akumuliatoriniams įrenginiams ir akumuliatorių technologijoms.