Krepšelis

0 vnt. 0,00 €

My Cart -

0 vnt.
Visos kategorijos

Hermetikas stogams Titebond WeatherMaster; 300 ml; baltas

Prekės kodas196162


Gamintojas Titebond
Bendras svoris su pakuote 0.46 kg
Tinka sandarinti Medieną, Plastiką
Spalva Balta
Atsparumas Šalčiui, UV, Vandeniui

Titebond® WeatherMaster ™ sandariklis yra aukščiausios kokybės, vieno komponento, pažangiausio polimero produktas. Jis yra specialiai sukūrtas tam, kad aplenktu visas kitas sandariklių technologijas, įskaitant tirpiklinių, silikono, tripolimero ir uretano (poliuretano).
Šis produktas užtikrina geriausią įmanomą pranašumą sąndarinant langus, duris, dailylentes, ventiliacines angas, stogus ir daugelį kitų. Be pastovaus lanstumo hermetikas garantuoja neprilygstamą sukibimą su mediena, mūru, PVC, pluoštu armuotomis cemento plokštėmis, dailylentėmis ir kitomis dažniausiai naudojamomis statybinėmis medžiagomis.
Titebond® WeatherMaster ™ sandariklis puikiai prilimpa prie drėgnų paviršių. Garantuoja ilgalaikę apsaugą nuo vandens, vėjo, dulkių ir purvo.
Jei yra būtina spalvos korekcija, sandariklis gali būti nudažytas vandens pagrindo (latekso pagrindu) dažais praėjus vienai valandai po panaudojimo.
Su šiuo sandarikliu galima dirbti šalto ir drėgno oro sąlygomis. Jis puikiai išsispaudžia dirbant nuo -18°C ir yra atsparus UV spinduliams, todėl tai idealus pasirinkimas išorės darbams.
Veikiamas įvairių oro temperatūrų sandariklis susitrauks ir išsiplės kartu su paviršiais ir nebus jokių įtrukimų visa gyvenimą.
Titebond® WeatherMaster ™ sandariklio sudėtyje nėra tirpiklių ar izocianatų. Jis atitinka griežčiausius valstybės ir federalinius LOJ (lakieji organiniai junginiai) reguliavimo reikalavimus.
• VIRŠIJA ASTM C920 REIKALAVIMUS (Amerikos medžiagų testavimo asociacija) S tipo, KLASĖS NS 50 † NAUDOJIMAS NT, T, G, A ir M;
• FEDERALINĖS SPECIFIKACIJA TT-S - 00230C, II TIPO, KLASĖ A;
• PATIKRINTAS PAGAL ASTM C1382 NAUDOJAMOMIS EIFS SISTEMOMIS (BALTAS ir SPALVOTAS);
• ATITINKA AAMA 808.3-92 REIKALAVIMUS (Pusiau skaidrus);
• USDA patvirtintas naudojimui mėsos ir paukštienos perdirbimo srityse - baltas, spalvotas ir krištolo skaidrumo.
Produkto savybės
• Pralenkia silikono, tripolymero ir uretano (poliuretano) sandariklius;
• Tinkamas naudoti ekstremaliomis oro sąlygomis;
• Suformuoja visam laikui lankstų ir vandeniui nelaidų sujungimą;
• Tinkamas naudoti sujungimams iki 2,54 cm pločio/gylio;
• Puikiai sukimba su labiausiai paplitusiomis statybinėmis medžiagomis, įskaitant, specialiomis dangomis padengtus metalus;
• Atsparus UV;
• Atitinka LOJ reikalavimus;
• Ypatingai atsparus vandeniui;
• Suderinamas su visų rūšių putomis;
• Prilimpa prie drėgnų paviršių;
• Puikus atsparumas senėjimui;
• Ypatingai stiprus sujungimas;
• Uždažomas vandens pagrindo (lateksiniais) dažais.

 

Kasdien tūkstančiai su mediena dirbančių specialistų ir statybos profesionalų su pasitikėjimu renkasi „Titebond“ klijus ar hermetikus. Jie žino, kad „Titebond“ yra aukščiausios kokybės produktas, kuris padės darbus atlikti lengviau ir kokybiškiau. Šie meistrai gauna daugiau nei konkretų „Titlebond“ produktą. Pasirinkę „Titebond“ klijus jie gali būti ramūs, kad dirbs su vienu patikimiausių prekinių ženklų, puikiai žinomų pasaulinėje klijų pramonėje.

Lyderystė ir atsakomybė

Titebond® medienos gaminių klijavimo lyderio tradicijos ir profesionalumas yra paremti neprilygstama produkto kokybe, puikiu asmeniniu klientų aptarnavimu ir technine pagalba. Mes labai didžiuojamės sukaupta patirtimi ir geriausių medienos apdirbimo specialistų pripažinimu. Jau nuo 1952 m. aukščiausio lygio medienos apdirbimo specialistų pripažinimas yra pagrindinis prekinio ženklo Titebond® tikslas. Šis įsipareigojimas aukščiausios kompetencijos vartotojams yra pagrindinis stimulas išlaikyti lyderio pozicijas medienos apdirbimo pramonėje.

Dėmesys novatoriškiems sprendimams

Didelis dėmesys tiriamiesiems darbams, kurie padeda patenkinti realius poreikius dirbtuvėse ir darbų aikštelėje iškėlė „Titebond“ į pirmaujančias pozicijas pramonėje. Pasitelkdama ilgametę patirtį įmonė nuolat kuria novatoriškus produktus, kurie savo savybėmis pranoksta iki šiol naudotus pramonėje.

Geriausi produktai darbui

Koks bebūtų darbas, „Titebond“ siūlo geriausią klasėje produktą kokybiškam, greitam ir patogiam jų atlikimui. Šiandien daugiau nei 90 „Titebond“ produktų staliams ir statybos profesionalams siūlo būtent tą sudėtį, kurios jiems reikia konkrečiam darbui atlikti, todėl profesionalai gali visiškai pasitikėti „Titebond“ atliekant visus klijavimo darbus. 

Laiko išbandyta kokybė

Kai stalius nusuka „Titebond“ klijų buteliuko dangtelį, ar kai rangovai įdeda klijų kasetę į pistoletą – jie yra ramūs, nes žino, kad gali pasitikėti pasirinktu produktu. „Titebond“ klijai sklandžiai tekės, o jų efektyvumas atitiks aukščiausius standartus. „Titebond“ inovacijos yra kruopščiai išbandomos laboratorijoje ir praktikoje prieš joms patenkant į rinką. Visi produktai kuriami ir gaminami vienoje iš seniausių ir solidžiausių klijų gamybos įmonių pasaulyje – „Franklin International“. „Titebond“ produktai ir prekinis ženklas puikiai atlaikė svarbiausią išbandymą – jau labai ilgą laiką jie žinomi visame pasaulyje kaip efektyvūs ir lengvai naudojami klijai.