Krepšelis

0 vnt. 0,00 €

My Cart -

0 vnt.
Visos kategorijos

Vejapjovė Bosch AdvancedRotak 650; 1700 W; elektrinė

Prekės kodas171398


Gamintojas Bosch
Svoris 16 kg
Bendras svoris su pakuote 18 kg
Profesionalus / Mėgėjiškas Mėgėjiškas
Variklio tipas Elektrinis
Įtampa / dažnis 210 - 240 V / 50 - 60 Hz / AC
Naudojamoji galia 1700 W
Žolės pjovimo plotis 41 cm
Pjovimo aukštis 20-80 mm
Pjovimo aukščio pozicijų skaičius 7
Žolės pjovimo sistema Išmetimas per galą, Surinkimas į krepšį
Korpuso medžiaga Plastikas
Rekomenduojamas vejos plotas 650 m²
Surinktuvo talpa 50 litrų
Krepšys Hibridinis (plastikas/medžiaga) krepšys

Mažiau garso ir nepriekaištingi rezultatai
Dėl laidinės žoliapjovės galima patogiai dirbti ir pasiekti išskirtinių rezultatų be triukšmo. ProSilence sistema išskiriamo garso lygį sumažina iki 75 %, o patobulinto akustinio dizaino funkcijos nuslopina nemalonų triukšmą. „AdvancedRotak“ aukštis reguliuojamas vienu mygtuko paspaudimu: pasirinkite vieną iš septynių pjovimo lygių (25 iki 80 mm) ir pradėkite pjauti nieko nelaukdami. LeafCollect ašmenys netik pjauna žolę, bet ir gali būti naudojami lapams surinkti.

Ypatybės

Patogesnė kūno padėtis, daugiau komforto
Ergonomiškos formos teleskopines „ErgoSlide“ rankenas galima reguliuoti pagal naudotojo ūgį. Įvairios reguliavimo funkcijos leidžia užtikrinti, kad kūno padėtis dirbant būtų patogi nepaisant naudotojo ūgio.

Neįtikėtinai malonus, tylesnis garsas
ProSilence garsą sumažina iki 75 % iki dirbti patogaus lygio. Patentuota garso sistema sukurta tobulesnei akustikai: ramesniam, malonesniam darbui.

Patogu ir intuityvu: valdoma vos vienu paspaudimu
Nauja, nepaprastai patogi aukščio reguliavimo funkcija leidžia pasirinkti tobulą pjovimo aukštį vos vienu paspaudimu. Septyni galimi pjovimo lygiai: nuo 25 iki 80 mm aukščio.

Greitesni ir geresni rezultatai pakraščiuose
GrassCombs pagreitina apdailą ir užtikrina švarų pjovimą palei pakraščius ir sienas.

Lapų surinkimas ir vejos pjovimas viename
„LeaveCollect Blade“ surenka ir susmulkina lapus, kad juos būtų patogu išimti iš žolės surinkimo krepšio, o žolės šukos užtikrina, kad vejos kraštai būtų tvarkingi.

Didelė talpa, patogu sandėliuoti
Žolės surinkimo dėžės talpa tikrai didelė, todėl ją valyti tenka žymiai rečiau. Sulankstomą dėžę paprasta paruošti naudojimui ir patogu sandėliuoti.

Čia rasite visus Bosch įrankius ir jų priedus. Pagrindinės Bosch įrankių grupės yra šios:

  • Mėlynoji Bosch linija (Bosch Professional) – tai profesionalams skirti įrankiai, atitinkantys aukščiausius galios, tikslumo ir patvarumo reikalavimus. Daugelis šių įrankių tiekiami pažangios transportavimo sistemos "L-BOXX" lagaminuose.
  • Žalioji Bosch linija – įvairiems buities, hobio ir sodo darbams skirti įrankiai. Šie įrankiai išsiskiria puikiu aukštos kokybės, naujausių technologijų, patogaus dizaino ir geros kainos deriniu.
  • Bosch matavimo prietaisai – profesionalams ir meistrams mėgėjams skirti įrankiai, padedantys išlyginti paviršius, išmatuoti atstumus, kampus ir nuolydžius, surasti įvairius po apdaila paslėptus objektus. 
  • Bosch priedai – siūloma virš 8000 gaminių (grąžtai betonui, metalui, medienai ir kitoms medžiagoms; kaltai; frezos; pjovimo diskai; sukimo antgaliai; šlifavimo medžiagos ir pan.). Visi Bosch priedai yra itin aukštos kokybės.

Įmonės istorija trumpai:

Robert Bosch GmbH kompanija buvo įkurta 1886 m. Štutgarte, Vokietijoje.

Ją įkūrė Robert Bosch, žinomas kaip inžinierius inovatorius, daugelio technologinių atradimų autorius bei aktyvus visuomenės veikėjas, filantropas. Robertas savo gamyklose pirmasis pradėjo taikyti 8 valandų pamainos principą. Jis įkūrė įmonės finansuojamą ligoninę ir dar daug kuo prisidėjo prie kasdienio gyvenimo kokybės gerinimo.

Dabar jo sukurta korporacija yra žinoma kaip didžiausia pasaulyje automobilių komponentų gamintoja. Būtų išties labai sudėtinga rasti bent vieną automobilį pasaulyje, kuriame nebūtų nei vienos Bosch dalies. Automobilių komponentų grupė sudaro apie 60 proc. visos korporacijos apyvartos. Tačiau įmonė yra žinoma ir kaip pramoninių įrenginių, buities prietaisų ir elektrinių įrankių gamintoja.

Bosch kompanija turi užregistravusi daugiau kaip 4000 patentų. Šis skaičius puikiai iliustruoja įmonės aistrą inovacijoms. Ypatingas dėmesys pastaruoju metu yra skiriamas akumuliatoriniams įrenginiams ir akumuliatorių technologijoms.