Krepšelis

0 vnt. 0,00 €

My Cart -

0 vnt.
Visos kategorijos

Drenažinis vandens/purvo siurblys Gardena 2in1 15000

Prekės kodas199322

138,88 € Su PVM
Papildomai galite užsakyti šias prekes ar paslaugas pigiau:
3,78 €4,20 €
Vnt
Apsauginiai akiniai HONEYWELL A700 Anti-Fog skaidrūs
Apsauginiai akiniai HONEYWELL A700 Anti-Fog skaidrūs
20,70 €23,00 €
Vnt
Ausinės triukšmui mažinti Honeywell VeriShield VS110; 27 dB; 1 vnt.
Ausinės triukšmui mažinti Honeywell VeriShield VS110; 27 dB; 1 vnt.
Vnt.:

 Galite užsisakyti ir telefonu (8 5) 208 0800 (darbo dienomis 8-20 val.)
 Užsakymus nuo 50 EUR į Omniva paštomatus pristatome NEMOKAMAI!
 Nenaudotas prekes su nesugadinta pakuote galite grąžinti per 60 dienų.
 Pirkimas išsimokėtinai.

 

Gamintojas Gardena
Bendras svoris su pakuote 7.1 kg
Variklio tipas Elektrinis
Naudojamoji galia 550 W
Maks. vandens srautas 15000 l/h
Maks. slėgis 0,7 bar
Maks. kėlimo aukštis 7 m
Maks. siurbimo gylis 7 m
Maks. vandens temperatūra 35°C
Laido ilgis 10 m
Švaraus vandens cirkuliavimas Taip
Įtampa / dažnis 210 - 240 V / 50 - 60 Hz / AC

 Efektyvus švaraus ir nešvaraus vandens siurbimas viename įrenginyje

Ar gyvenate name su rūsiu, turite sodą su tvenkiniu ar baseinu ar jums reikia susitvarkyti su užtvindyta statybine duobe? Negalite apsispręsti, ar švarus vanduo ar povandeninis nešvaraus vandens siurblys būtų geriausias pasirinkimas?  Išbandykite GARDENA siurblių galią naudodami GARDENA skaidraus/nešvaraus vandens siurblį 15000. Pirmaujantis modernių ir aukštos kokybės sodo aksesuarų prekės ženklas visoje Europoje pristato novatorišką 2in1 siurblį, kuriame derinamos tiek skaidraus, tiek nešvaraus vandens siurblių funkcijos. Tai ne tik suteikia galimybę lygiai išsiurbti švarų vandenį, bet ir išsiurbti nešvarų vandenį. Nepaprastai paprasta perjungti švaraus ir nešvaraus vandens režimą.  Siurblio 550 W variklis užtikrina efektyvų 15000 litrų vandens per valandą siurbimo našumą. Su 0,7 baro slėgiu ir maksimaliu 7 m tiekimo aukščiu 2in1 siurblys yra ypač efektyvus. Šis didelio našumo ir mažai energijos suvartojantis panardinamasis siurblys puikiai tinka įvairiems tikslams jūsų namuose ir sode. Pavyzdžiui, jei skalbimo kambarys prisipildo palyginti skaidraus vandens po vamzdžio sprogimo ar potvynio, galima naudoti skaidraus vandens režimą. Plokščia siurbimo sistema veikia iki vos 1 mm vandens gylio. Perjungus darbo režimą, hibridinis siurblys akimirksniu tampa panardinamuoju nešvaraus vandens siurbliu ir suteikia daug naudingų funkcijų bei privalumų. Nesvarbu, ar norite nusausinti užmirkusią statybinę duobę, ar išsiurbti nešvarų sodo tvenkinį – iki 35 mm dydžio purvo dalelių, šio naujoviško povandeninio siurblio nešvaraus vandens režimas gali parodyti, ką jis gali. Dėl aukštos kokybės medžiagų su nerūdijančio plieno elementais, ilgaamžės keraminės velenų sistemos su puikiu trigubu sandarumu, tai ilgaamžis ir patikimas įrenginys. Praktiškas 2in1 siurblio veikimas ant nešiojimo rankenos daro jį dar patogesnį. GARDENA skaidraus/nešvaraus vandens siurblys 15000 yra lengvai valdomas, be to, jis yra itin universalus žarnų jungčių atžvilgiu. Tai leidžia greitai ir lengvai prijungti 25 mm (1"), 32 mm (1 ¼") ir 38 mm (1 ½") skersmens žarnas, sujungiant G1" arba G1 ½" sriegiu. . Sumanaus GARDENA prijungimo mechanizmo dėka žarnas galima lengvai pritvirtinti vos vienu paspaudimu. Dėl to jis idealiai tinka visiems namų ir sodų savininkams, kurie labai vertina maksimalų lankstumą ir  ieško siurblio švariam ar nešvariam vandeniui. Šis stilingas hibridinis siurblys išsprendžia šią problemą ir siūlo išbandyti abiejų funkcijų pranašumus. Galite pasitikėti daugiau nei 40 metų GARDENA drėkinimo, drenažo ir buitinių siurblių patirtimi. GARDENA visiems siurbliams suteikia 5 metų garantiją, tereikia užsiregistruoti internetu ir pajusti GARDENA siurblių galią!

Ypatybės

Naujoviškas 2 viename panardinamas siurblys, užtikrinantis didelį našumą
Šis naujo tipo panardinamasis siurblys sujungia ir skaidraus vandens, ir nešvaraus vandens siurblį tik viename įrenginyje, todėl jį galima lanksčiai naudoti įvairiose situacijose. Nepaprastai paprasta perjungti abu režimus.

Ypač efektyvus dėl naujoviškos 2in1 technologijos ir mažo energijos suvartojimo
Šiuolaikinis panardinamasis švaraus/nešvaraus vandens siurblys 15000 yra ypač galingas ir efektyvus dėl 550 W variklio, kurio siurbimo našumas yra 15 000 litrų per valandą.

Galingas ir universalus
Siurblys, kurio didžiausias nuleidimo gylis yra 7 m, esant 0,7 baro slėgiui, yra galingas ir tinkamas įvairioms reikmėms, pavyzdžiui, užlietiems rūsiams, statybinėms duobėms ar dumbliniems tvenkiniams.

Pirmos klasės gamyba, ypač patikima ir lengvai valdoma
Protingas dizainas, aukštos kokybės gamyba su elementais iš nerūdijančio plieno ir keramikos. Lengvas valdymas naudojant nešiojimo rankeną ir kitos funkcijos leidžia lengvai naudoti šį siurblį, nes rankos, drabužiai ir batai išlieka švarūs ir sausi.

Lengva GARDENA žarnų prijungimo sistema
Panardinamasis skaidraus/nešvaraus vandens siurblys 15000 leidžia pritaikyti prijungti 25 mm (1"), 32 mm (1 ¼") arba 38 mm (1 ½") skersmens žarnas ir jungti su G1" arba G1 ½ “ siūlas.

Pirmos klasės dizainas, pagamintas iš kokybiškų medžiagų
Nerūdijančio plieno gaubtas ir keramika padengtas velenas su trigubu sandarikliu ir alyvos kamera užtikrina maksimalų tvirtumą ir ilgą siurblio tarnavimo laiką.

Vokiška sodo technika mėgėjams ir profesionalams. 1961 m. įsikūrusi kompanija GARDENA per keletą dešimtmečių nuėjo ilgą kelią nuo smulkios sodo įrankiais prekiaujančios įmonės iki visame pasaulyje pripažintos išmanių sodo priežiūros gaminių ir sistemų gamintojos. Didysis proveržis įvyko 1968 m., kai GARDENA pristatė laistymo žarnų sujungimo sistemą. Šiai dienai ši sistema yra bene universaliausia sujungimo sistema - ją galima naudoti netgi tuo atveju, jei laistymo žarnos yra kito gamintojo.

Sisteminių sprendimų idėja ir toliau buvo plėtojama 1977 m. sukuriant rankinių įrankių liniją GARDENA "Combisystem". Tai išmani sistema, leidžianti derinti įvairias rankenas su įrankiais, sudarant daugeliui sodo ir daržo darbų tinkamus derinius. Pvz., ta pati rankena tiks tiek grėbliui, tiek kastuvui, tiek kitiems įrankiams. 

GARDENA sparčiais žingsniais kopė aukštyn ir 1990 m. pristatė itin taupią laistymo sistemą "Micro-Drip-system". Ji pagrįsta tuo, kad reikiamas vandens kiekis specialiais lašintuvais tiekiamas tiesiai į augalus, todėl vanduo naudojamas taupiau - yra išvengiama nepagrįstų vandens nuostolių dėl įsigėrimo, garavimo ar nutekėjimo. GARDENA sparčiai plėtėsi, sukūrė dar daugiau sisteminių sprendimų, susijusių su sodo technika ir nuo 2007 metų kompanija oficialiai tapo „Husqvarna Group“ nare.

Šiandien GARDENA yra Europoje pirmaujanti aukštos kokybės sodo įrankių ir technikos gamintoja , savo atstovybes turinti per 80 šalių visame pasaulyje.

 
GARDENA asortimentą sudaro: sodo-daržo įrankiai, vejapjovės, trimeriai, kita vejos ir krūmų priežiūros technika bei laistymo sistemos.
 
GARDENA sodo technikai suteikiama 24 mėn. garantija. Garantinius servisus rasite didžiuosiuose Lietuvos miestuose.