Krepšelis

0 vnt. 0,00 €

My Cart -

0 vnt.
Visos kategorijos

Drenažinis vandens/purvo siurblys Gardena 2in1 AquaSensor 19500

Prekės kodas199323

250,00 € Su PVM
Papildomai galite užsakyti šias prekes ar paslaugas pigiau:
3,78 €4,20 €
Vnt
Apsauginiai akiniai HONEYWELL A700 Anti-Fog skaidrūs
Apsauginiai akiniai HONEYWELL A700 Anti-Fog skaidrūs
20,70 €23,00 €
Vnt
Ausinės triukšmui mažinti Honeywell VeriShield VS110; 27 dB; 1 vnt.
Ausinės triukšmui mažinti Honeywell VeriShield VS110; 27 dB; 1 vnt.
Vnt.:

 Galite užsisakyti ir telefonu (8 5) 208 0800 (darbo dienomis 8-20 val.)
 Užsakymus nuo 50 EUR į Omniva paštomatus pristatome NEMOKAMAI!
 Nenaudotas prekes su nesugadinta pakuote galite grąžinti per 60 dienų.
 Pirkimas išsimokėtinai.

 

Gamintojas Gardena
Bendras svoris su pakuote 7.4 kg
Variklio tipas Elektrinis
Naudojamoji galia 860 W
Maks. vandens srautas 19500 l/h
Maks. slėgis 1 bar
Maks. kėlimo aukštis 10 m
Maks. siurbimo gylis 7 m
Maks. vandens temperatūra 35°C
Laido ilgis 10 m
Švaraus vandens cirkuliavimas Taip
Įtampa / dažnis 210 - 240 V / 50 - 60 Hz / AC

Inovatyvus "2in1" panardinamas sirublys švariam ir nešvariam vandeniui su LED "Aquasensor"
Gyvenate name su rūsiu, turite sodą su tvenkiniu ar baseinu, o gal reikia susidoroti su užlieta statybine duobe? Negalite nuspręsti, ar švaraus ar nešvaraus vandens siurblys būtų geriausias pasirinkimas? Pajuskite GARDENA siurblių galią su GARDENA švaraus/nešvaraus vandens siurbliu 195000 "Aquasensor". Pirmaujantis modernių ir aukštos kokybės sodo aksesuarų prekės ženklas visoje Europoje pristato naujovišką siurblį, kuris sujungia tiek švaraus, tiek nešvaraus vandens siurblių variantus. Tai ne tik suteikia galimybę sausu būdu išsiurbti švarų vandenį, bet ir išpumpuoti nešvarų vandenį. Itin paprasta perjungti švaraus vandens ir nešvaraus vandens režimus. Siurblio 860 W variklis siūlo efektyvią 19500 litrų vandens per valandą pumpavimo galią. Siurblys yra ypač efektyvus, nes siūlo slėgį iki 1,0 baro, o maksimalus tiekimo aukštis - 10 m. Todėl šis didelio našumo ir mažai energijos sunaudojantis panardinamasis siurblys idealiai tinka atlikti daugeliui užduočių namuose ir sode. Pvz., jei po sprogusio vamzdžio ar potvynio skalbimo patalpa prisipildo gana švaraus vandens, galima naudoti švaraus vandens režimą. Sausa siurbimo sistema veikia iki vos 1 mm vandens gylio. Perjungus darbo režimą, hibridinis siurblys per trumpą laiką tampa panardinamu nešvaraus vandens siurbliu ir suteikia daugybę naudingų funkcijų ir pranašumų. Nesvarbu, ar reikia išsausinti užmirkusią statybinę duobę, ar išpumpuoti nešvarų sodo tvenkinį, siurblys puikiai atliks visas užduotis. Nešvarumų dalelės gali būti iki 35mm. Dėka aukštos kokybės medžiagų su nerūdijančio plieno elementais, ilgaamžės keraminių velenų sistemos su puikiu trigubu sandarinimu, GARDENA siurblys bus ilgalaikis ir patikimas sprendimas. Kitas novatoriškas siurblio akcentas yra LED vandens jutiklis, kuris gali palaikyti reikiamą vandens lygį. Šis jutiklis leidžia hibridiniam siurbliui dirbti siaurose kanaluose ir siūlo tiksliai reguliuojamus įjungimo ir išjungimo aukščius. Vanduo gali būti matuojamas be tiesioginio kontakto su jutikliu ir rodomas per praktiškus prietaiso šviesos diodus. Be to, vandens jutiklis turi apsaugą nuo sauso veikimo ir antiblokavimo apsaugą bei laikmačio funkcijas. GARDENA švaraus/nešvaraus vandens siurblį 19500 lengva valdyti, be to, jis yra ypač universalus žarnų prijungimui. Tai leidžia greitai ir lengvai sujungti žarnas, kurių skersmuo yra 32 mm (1 ¼") ir 38 mm (1 ½ "), 50 mm (2") Galimos papildomos galimybės sujungiant arba G1 ½" sriegius. Dėl sumanaus GARDENA sujungimo mechanizmo žarnas galima lengvai pritvirtinti vienu spustelėjimu. Galite pasitikėti daugiau nei 40 metų patirtimi drėkinimo, drenažo ir buitinių siurblių srityje.

Ypatybės

Novatoriškas "2in1" panardinamasis siurblys užtikrina aukštą našumą
Šis naujo tipo panardinamasis siurblys sujungia tiek švarų, tiek nešvarų vandens siurblį viename įrenginyje, leisdamas lanksčiai naudoti daugelyje situacijų. Itin paprasta perjungti abu režimus.

Efektyvi ir novatoriška „2in1“ technologija su LED "Aquasensor“
Šis modernus švaraus/nešvaraus vandens panardinamasis siurblys yra ypač galingas ir efektyvus dėl universalaus „Aquasensor“ ir 860 W variklio, kurio siurbimo galia siekia 19500 litrų per valandą.

Ypač galingas ir universalus
Siurblys, kurio didžiausias tiekimo gylis yra 10 m, esant 1,0 baro slėgiui, yra ypač galingas ir tinkamas įvairioms paskirtims, tokioms kaip užmirkusios statybvietės, užlieti rūsiai, baseinai ar užteršti tvenkiniai.

Aukščiausios klasės gamyba, ypač patikima ir lengvai valdoma
Protingas dizainas, aukštos kokybės gamyba su elementais iš nerūdijančio plieno ir keramikos. Lengvas valdymas, sandėliavimas, režimų keitimas ir kitos funkcijos leidžia lengvai naudoti siurblį.

Lengva žarnų sujungimo sistema
Švaraus/nešvaraus vandens siurblys 19500 "Aquasensor“ leidžia lanksčiai sujungti 32 mm (1 ¼ "), 38 mm (1 ½") ir 50 mm (2 ") skersmens žarnas ir papildomas prijungimo galimybes su G1 ½" sriegiu.

Aukščiausios klasės dizainas iš kokybiškų medžiagų
Nerūdijančio plieno dangtis, taip pat variklio velenas su keramikine danga ir trigubas sandarinimas su alyvos kamera užtikrina maksimalų saugumą ir ilgaamžiškumą.

Vokiška sodo technika mėgėjams ir profesionalams. 1961 m. įsikūrusi kompanija GARDENA per keletą dešimtmečių nuėjo ilgą kelią nuo smulkios sodo įrankiais prekiaujančios įmonės iki visame pasaulyje pripažintos išmanių sodo priežiūros gaminių ir sistemų gamintojos. Didysis proveržis įvyko 1968 m., kai GARDENA pristatė laistymo žarnų sujungimo sistemą. Šiai dienai ši sistema yra bene universaliausia sujungimo sistema - ją galima naudoti netgi tuo atveju, jei laistymo žarnos yra kito gamintojo.

Sisteminių sprendimų idėja ir toliau buvo plėtojama 1977 m. sukuriant rankinių įrankių liniją GARDENA "Combisystem". Tai išmani sistema, leidžianti derinti įvairias rankenas su įrankiais, sudarant daugeliui sodo ir daržo darbų tinkamus derinius. Pvz., ta pati rankena tiks tiek grėbliui, tiek kastuvui, tiek kitiems įrankiams. 

GARDENA sparčiais žingsniais kopė aukštyn ir 1990 m. pristatė itin taupią laistymo sistemą "Micro-Drip-system". Ji pagrįsta tuo, kad reikiamas vandens kiekis specialiais lašintuvais tiekiamas tiesiai į augalus, todėl vanduo naudojamas taupiau - yra išvengiama nepagrįstų vandens nuostolių dėl įsigėrimo, garavimo ar nutekėjimo. GARDENA sparčiai plėtėsi, sukūrė dar daugiau sisteminių sprendimų, susijusių su sodo technika ir nuo 2007 metų kompanija oficialiai tapo „Husqvarna Group“ nare.

Šiandien GARDENA yra Europoje pirmaujanti aukštos kokybės sodo įrankių ir technikos gamintoja , savo atstovybes turinti per 80 šalių visame pasaulyje.

 
GARDENA asortimentą sudaro: sodo-daržo įrankiai, vejapjovės, trimeriai, kita vejos ir krūmų priežiūros technika bei laistymo sistemos.
 
GARDENA sodo technikai suteikiama 24 mėn. garantija. Garantinius servisus rasite didžiuosiuose Lietuvos miestuose.