Krepšelis

0 vnt. 0,00 €

My Cart -

0 vnt.
Visos kategorijos

Laistymo reguliatorius Gardena Select 967927701

Prekės kodas111160

60,00 € Su PVM
Vnt.:

 Galite užsisakyti ir telefonu (8 5) 208 0800 (darbo dienomis 8-20 val.)
 Užsakymus nuo 50 EUR į Omniva paštomatus pristatome NEMOKAMAI!
 Nenaudotas prekes su nesugadinta pakuote galite grąžinti per 60 dienų.
 Pirkimas išsimokėtinai.

 

Gamintojas Gardena
Bendras svoris su pakuote 0.75 kg
Laistymui Taip
Tinka įrankiui Gardena 1867-20

Automatinis laistymas su Water Control Select
GARDENA Water Control Select pasirūpina augalų laistymu visiškai automatiškai. Automatinis laistymas yra puiki pagalba sodo ar balkono priežiūrai, ypač jei esate daug išvykę ar norite padaryti savo dieną lankstesnę. „Water Control Select“ yra prijungtas tiesiai prie vandens čiaupo, o tada prijungiama ir jūsų GARDENA žarna, kuri veda į sodo zonas, kuriose reikia vandens. Jį galite naudoti, pavyzdžiui, norėdami prijungti purkštuvą, lašelinį laistymą Micro-Drip arba požeminę purkštuvų sistemą. Nuimamame valdymo skydelyje galima nustatyti iki trijų skirtingų laistymo grafikų. Tiesiog užprogramuokite kiekvienos programos pradžios laiką, laistymo trukmę ir savaitės dienas naudodami didelį, intuityvų nustatymo mygtuką. Kiekvienai programai galima nustatyti laistymo trukmę nuo 1 minutės iki 7 valandų ir 59 minučių. LCD ekrane matomos trys programos. Įvairios naudingos „Water Control Select“ funkcijos palengvina jūsų darbą, pavyzdžiui, ekrano užraktas neleidžia netyčia pakeisti nustatymų. Jei jums reikia tik kibiro vandens, vandens dabar galite gauti tiesiogiai iš „Water Control Select“ funkcijos. „Safe-Stop“ technologija užtikrina, kad kitas laistymas nebus pradėtas, jei akumuliatoriaus įkrovos lygis per žemas. Taip vandens srautas niekada nebėga nekontroliuojamas. Be to, prie „Water Control Select“ galima prijungti dirvožemio drėgmės jutiklį – tai praktiška, jei norite sodą laistyti kuo efektyviau. Jei dirvožemio drėgmės jutiklis rodo, kad dirvožemis vis dar drėgnas, „Water Control Select“ praleidžia kitą laistymo ciklą. Tai užtikrina, kad laistymas vyks tik tada, kai tai būtina. Kartais prasminga paruošti dirvą tikrajam laistymui naudojant trumpesnį išankstinį laistymą. Būtent tam puikiai tinka GARDENA vandens valdymo sistema su įvairiomis programomis. Jis patikimai rūpinasi sodo laistymu. Vandens valdikliai. Visas asortimentas su naujoviškomis automatinio ir vandenį taupančio sodo laistymo funkcijomis.

Ypatybės

Automatinis ir laiką taupantis laistymas
Naudodami GARDENA vandens valdymo sistemą, jūsų sodą galite patikimai ir patogiai laistyti – net jei nesate namuose. Dėl to daugiau laisvalaikio, vešli žalia veja ir gražūs, sveiki augalai. Jei automatinė laistymo sistema įjungiama anksti ryte arba vakare, išgaruoja mažiau vandens. Taip sutaupoma pinigų ir užtikrinamas tikslinis, optimizuotas drėkinimas.

Lengvas valdymas
Vandens valdiklį galima lengvai reguliuoti naudojant sukamąjį ir stumiamąjį jungiklį duomenims pasirinkti ir patvirtinti. Lengvai įskaitomas LCD ekranas iš karto rodo visus nustatymus. Atsparų oro sąlygoms valdymo bloką galima nuimti, kad būtų galima atlikti nustatymus. Dėl pasirenkamo mygtuko užrakto galima išvengti netyčinio nustatymų koregavimo.

Lankstus laistymas su 3 grafikais
Laistymo sistemai galima sukurti tris skirtingus ir nepriklausomus grafikus. Galima koreguoti laistymo pradžią, trukmę ir darbo dienas. Labai lanksčius planus galima nustatyti pagal jūsų asmeninį skonį. Augalų žinovai tai naudoja, pavyzdžiui, papildomam išankstiniam laistymui, kuris paruošia dirvą ir šaknis vėlesniam pagrindiniam laistymui. Tai pagerina vandens įsisavinimą ir augalų augimą.

„Vandens dabar“ funkcija
Jei laistymą reikia pradėti nedelsiant, tai galima suaktyvinti rankiniu būdu, nenuimant įrenginio nuo čiaupo ir nekeičiant nustatymų.

„Safe Stop“ technologija
Vandens valdymo sistema visada veikia patikimai dėl „Safe Stop“ technologijos. Jei akumuliatoriaus energijos lygis yra per žemas, kad būtų galima visiškai kontroliuoti drėkinimo procesą, šis procesas neprasideda. Akumuliatoriaus lygio indikatorius ekrane taip pat nurodo, kada reikia pakeisti bateriją.

Vandenį taupanti operacija
Prijungus GARDENA dirvožemio drėgmės jutiklį, automatinis drėkinimas neįsijungia, jei dirvožemio drėgmė yra pakankama. Tai leidžia pagerinti vandens tiekimą augalams ir vandenį taupantį drėkinimą.

Vokiška sodo technika mėgėjams ir profesionalams. 1961 m. įsikūrusi kompanija GARDENA per keletą dešimtmečių nuėjo ilgą kelią nuo smulkios sodo įrankiais prekiaujančios įmonės iki visame pasaulyje pripažintos išmanių sodo priežiūros gaminių ir sistemų gamintojos. Didysis proveržis įvyko 1968 m., kai GARDENA pristatė laistymo žarnų sujungimo sistemą. Šiai dienai ši sistema yra bene universaliausia sujungimo sistema - ją galima naudoti netgi tuo atveju, jei laistymo žarnos yra kito gamintojo.

Sisteminių sprendimų idėja ir toliau buvo plėtojama 1977 m. sukuriant rankinių įrankių liniją GARDENA "Combisystem". Tai išmani sistema, leidžianti derinti įvairias rankenas su įrankiais, sudarant daugeliui sodo ir daržo darbų tinkamus derinius. Pvz., ta pati rankena tiks tiek grėbliui, tiek kastuvui, tiek kitiems įrankiams. 

GARDENA sparčiais žingsniais kopė aukštyn ir 1990 m. pristatė itin taupią laistymo sistemą "Micro-Drip-system". Ji pagrįsta tuo, kad reikiamas vandens kiekis specialiais lašintuvais tiekiamas tiesiai į augalus, todėl vanduo naudojamas taupiau - yra išvengiama nepagrįstų vandens nuostolių dėl įsigėrimo, garavimo ar nutekėjimo. GARDENA sparčiai plėtėsi, sukūrė dar daugiau sisteminių sprendimų, susijusių su sodo technika ir nuo 2007 metų kompanija oficialiai tapo „Husqvarna Group“ nare.

Šiandien GARDENA yra Europoje pirmaujanti aukštos kokybės sodo įrankių ir technikos gamintoja , savo atstovybes turinti per 80 šalių visame pasaulyje.

 
GARDENA asortimentą sudaro: sodo-daržo įrankiai, vejapjovės, trimeriai, kita vejos ir krūmų priežiūros technika bei laistymo sistemos.
 
GARDENA sodo technikai suteikiama 24 mėn. garantija. Garantinius servisus rasite didžiuosiuose Lietuvos miestuose.