Krepšelis

0 vnt. 0,00 €

My Cart -

0 vnt.
Visos kategorijos

Elektrinis oblius Bosch PHO 3100

Prekės kodas25726

190,00 € Su PVM

Pratęskite Bosch įrankio garantiją iki 3 metų! Daugiau informacijos rasite čia!

Papildomai galite užsakyti šias prekes ar paslaugas pigiau:
3,78 €4,20 €
Vnt
Apsauginiai akiniai HONEYWELL A700 Anti-Fog skaidrūs
Apsauginiai akiniai HONEYWELL A700 Anti-Fog skaidrūs
20,70 €23,00 €
Vnt
Ausinės triukšmui mažinti Honeywell VeriShield VS110; 27 dB; 1 vnt.
Ausinės triukšmui mažinti Honeywell VeriShield VS110; 27 dB; 1 vnt.
Vnt.:

 Galite užsisakyti ir telefonu (8 5) 208 0800 (darbo dienomis 8-20 val.)
 Užsakymus nuo 50 EUR į Omniva paštomatus pristatome NEMOKAMAI!
 Nenaudotas prekes su nesugadinta pakuote galite grąžinti per 60 dienų.
 Pirkimas išsimokėtinai.

 

Gamintojas Bosch
Svoris 3 kg
Bendras svoris su pakuote 6.05 kg
Profesionalus / Mėgėjiškas Mėgėjiškas
Variklio tipas Elektrinis
Naudojamoji galia 750 W
Sūkių skaičius tuščiąja eiga 16500 min-1
Maksimalus sūkių skaičius 16500 /min
Obliavimo gylis 3,1 mm
Obliavimo plotis 82 mm
Komplekte yra Lygiagrečioji atrama, Peilis, Raktas
Ar yra komplekte lagaminas Taip
Įtampa / dažnis 210 - 240 V / 50 - 60 Hz / AC

Elektrinis oblius BOSCH PHO 3100. Galingas, tikslus ir greitas – lengviausias oblius savo klasėje. Didesnis obliavimo gylis. Didesnis sūkių sk. greitesniam darbui ir glotnesniam paviršiui. Lygiagreti kreipiančioji standartiniame komplekte, patogiam ir tiksliam darbui. Patobulinta gylio reguliavimo rankena su minkšta danga. Obliavimo gylis - 0-3,1mm. Įlaidos gylis - 0-9mm. Darbinis plotis - 82mm. Puiki paviršių kokybė be vargo pasiekiama dėl tuščiosios eigos sūkių ir patentuotos „Woodrazor“ peilių sistemos. Dvipusė drožlių išmetimo sistema su jungtimi dulkių surinkimo maišui arba dulkių siurbliui: kad darbo zona būtų švaresnė. Idealiai tinka obliuoti, nusklembti kraštus ir pašalinti laką ar dažus nuo kietosios ar minkštosios medienos. Su lygiagrečiąja atrama – tiksliems ir tiesiems obliavimo judesiams be jokio vargo. Komplekte: dvipusis peilis iš kietlydinio, lygiagreti kreipiančioji, lagaminas.

Ypatybės

Ypač patogu laikyti: maksimalus komfortas ir kontrolė
Guma padengta „Softgrip“ zona ypač patogi laikyti. Jūs galite dirbti pasitikėdami savimi ir džiaugtis maksimaliu komforto lygiu: tai ypač svarbu, kai tenka dirbti ilgai.

Lengvam, visiškai kontroliuojamam kraštų nusklembimui
3 V formos įlaidai nukreipia įrankį, kad galėtumėte visai lengvai ir patogiai nusklembti kraštus.

Švaresnė darbo erdvė be jokio vargo
Dvipusio drožlių išmetimo sistema: priklausomai nuo atliekamo darbo, pasirinkite kairiąją arba dešiniąją pusę, kad drožlės patektų į dulkių maišelį arba siurblį. Drožlių pūstuvas apsaugo nuo užsikimšimo ir leidžia dirbti nepertraukiamai.

Obliaus peilių ir darbo paviršių apsaugai
Įrenginio nenaudojant, automatiškai aktyvinama atraminė kojelė su spyruokle apsaugo obliaus peilius ir po įrankiu esantį paviršių.

Įrankio nukreipimas ir tikslus pjovimo gylio reguliavimas
Gylio reguliavimo rankenėlė − tai papildomas priedas, geriau nukreipiantis įrankį ir leidžiantis tiksliai nustatyti pjovimo gylį.

Tikslus pjovimas ir nepriekaištingas valdymas
Į rinkinį įeinanti lygiagrečioji atrama tvirtinama prie įrankio, kad pagerintų valdymą ir tikslumą.

Čia rasite visus Bosch įrankius ir jų priedus. Pagrindinės Bosch įrankių grupės yra šios:

  • Mėlynoji Bosch linija (Bosch Professional) – tai profesionalams skirti įrankiai, atitinkantys aukščiausius galios, tikslumo ir patvarumo reikalavimus. Daugelis šių įrankių tiekiami pažangios transportavimo sistemos "L-BOXX" lagaminuose.
  • Žalioji Bosch linija – įvairiems buities, hobio ir sodo darbams skirti įrankiai. Šie įrankiai išsiskiria puikiu aukštos kokybės, naujausių technologijų, patogaus dizaino ir geros kainos deriniu.
  • Bosch matavimo prietaisai – profesionalams ir meistrams mėgėjams skirti įrankiai, padedantys išlyginti paviršius, išmatuoti atstumus, kampus ir nuolydžius, surasti įvairius po apdaila paslėptus objektus. 
  • Bosch priedai – siūloma virš 8000 gaminių (grąžtai betonui, metalui, medienai ir kitoms medžiagoms; kaltai; frezos; pjovimo diskai; sukimo antgaliai; šlifavimo medžiagos ir pan.). Visi Bosch priedai yra itin aukštos kokybės.

Įmonės istorija trumpai:

Robert Bosch GmbH kompanija buvo įkurta 1886 m. Štutgarte, Vokietijoje.

Ją įkūrė Robert Bosch, žinomas kaip inžinierius inovatorius, daugelio technologinių atradimų autorius bei aktyvus visuomenės veikėjas, filantropas. Robertas savo gamyklose pirmasis pradėjo taikyti 8 valandų pamainos principą. Jis įkūrė įmonės finansuojamą ligoninę ir dar daug kuo prisidėjo prie kasdienio gyvenimo kokybės gerinimo.

Dabar jo sukurta korporacija yra žinoma kaip didžiausia pasaulyje automobilių komponentų gamintoja. Būtų išties labai sudėtinga rasti bent vieną automobilį pasaulyje, kuriame nebūtų nei vienos Bosch dalies. Automobilių komponentų grupė sudaro apie 60 proc. visos korporacijos apyvartos. Tačiau įmonė yra žinoma ir kaip pramoninių įrenginių, buities prietaisų ir elektrinių įrankių gamintoja.

Bosch kompanija turi užregistravusi daugiau kaip 4000 patentų. Šis skaičius puikiai iliustruoja įmonės aistrą inovacijoms. Ypatingas dėmesys pastaruoju metu yra skiriamas akumuliatoriniams įrenginiams ir akumuliatorių technologijoms.