Krepšelis

0 vnt. 0,00 €

My Cart -

0 vnt.
Visos kategorijos

Dažų purkštuvas Bosch PFS 1000

Prekės kodas86109

74,00 € Su PVM
Papildomai galite užsakyti šias prekes ar paslaugas pigiau:
3,78 €4,20 €
Vnt
Apsauginiai akiniai HONEYWELL A700 Anti-Fog skaidrūs
Apsauginiai akiniai HONEYWELL A700 Anti-Fog skaidrūs
20,70 €23,00 €
Vnt
Ausinės triukšmui mažinti Honeywell VeriShield VS110; 27 dB; 1 vnt.
Ausinės triukšmui mažinti Honeywell VeriShield VS110; 27 dB; 1 vnt.
7,07 €7,85 €
Vnt
Apsidengimo plėvelė Storch CQ UVX; 2,1x16 m
Apsidengimo plėvelė Storch CQ UVX; 2,1x16 m
Vnt.:

 Galite užsisakyti ir telefonu (8 5) 208 0800 (darbo dienomis 8-20 val.)
 Užsakymus nuo 50 EUR į Omniva paštomatus pristatome NEMOKAMAI!
 Nenaudotas prekes su nesugadinta pakuote galite grąžinti per 60 dienų.
 Pirkimas išsimokėtinai.

 

Gamintojas Bosch
Svoris 2 kg
Bendras svoris su pakuote 2.7 kg
Pakuotės matmenys 250x360x248 mm
Profesionalus / Mėgėjiškas Mėgėjiškas
Variklio tipas Elektrinis
Naudojamoji galia 410 W
Dažymo sparta 1 m²/1 min
Purškimo našumas 0-100 ml/min
Talpa 0,8 l
Projekto apimtis Iki 100 m2
Purškimo sistema XVLP / HVLP (Didelio srauto, žemo slėgio dažymas)
Purškimo sistemos aprašymas Medžiaga tiekiama kartu su žemo slėgio (iki 0,07 bar) ir dideliu kiekiu oro, todėl suformuojami truputį didesni lašeliai ir susidaro mažesnis rūko kiekis. Medžiaga visiškai suskaidoma į lašelius ties purkštuko išėjimo anga.
Puršktuvo technologija Turbina
Žarnos ilgis 1,25 m
Purškimo įranga skirta Mėgėjams
Galima purkšti šias medžiagas Glazūros, gruntai, medienos dėmės, tirpikliu, vandeniu praskiesti lakai, skaidrūs lakai, alyvos.
Komplekte - rankenos ilgintuvas Taip
Komplekte - bakelis 800 ml
Įtampa / dažnis 210 - 240 V / 50 - 60 Hz / AC

Dar niekada nebuvo taip paprasta lakuoti ir dažyti! Su Bosch dažų purškimo sistema PFS 1000 dažus ir lazūras užtepsite per vieną akimirką. Pamirškite teptukus ir dažymo velenėlius! Ant norimo paviršiaus greitai ir paprastai užpurškite bet kokios rūšies medienos ir metalo dažų – niekas nelašės ir niekas nevarvės. Tiksliai reguliuojama dažų srove darbas vyks švariai ir lengvai. Ar lakuosite, ar beicuosite ar tepsite alyva – su dažų purškimo sistema PFS 1000 savo sumanymą įgyvendinsite akimirksniu. Pagrindinės gaminio savybės Patogus dažų kiekio reguliavimas „EasySelect“ sukamuoju jungikliu. Labai kompaktiškas korpusas su perjuosiamu per petį diržu – lanksčiam ir patogiam darbui.

 Turbina - tai yra taip vadinamas didelio srauto žemo slėgio (HVLP) purškimas. Turbinos generuotas oro srautas tiekimo žarna nukreipiamas į prie purkštuvo pritvirtintą dažų talpą, kur sukelia slėgį. Šis slėgis tiekia medžiagą į purkštuką ir čia į smulkias daleles suskaido likusį orą.

Ypatybės

Tolygiais sluoksniais dažykite sudėtingas struktūras.

 

Lengvai padengia sunkiai pasiekiamas vietas.

Didesnė judėjimo laisvė – patogiam darbui.

Sukamasis jungiklis: tiksliai nustatykite dažų kiekį.

Pasirinkite purkšimo tipą: horizontalųjį, vertikalųjį arba sukamąjį.

Be vargo dažykite dekoracijas.

Be vargo sudrėkinkite tapetus, kuriuos planuojate nulupti.

 

Čia rasite visus Bosch įrankius ir jų priedus. Pagrindinės Bosch įrankių grupės yra šios:

  • Mėlynoji Bosch linija (Bosch Professional) – tai profesionalams skirti įrankiai, atitinkantys aukščiausius galios, tikslumo ir patvarumo reikalavimus. Daugelis šių įrankių tiekiami pažangios transportavimo sistemos "L-BOXX" lagaminuose.
  • Žalioji Bosch linija – įvairiems buities, hobio ir sodo darbams skirti įrankiai. Šie įrankiai išsiskiria puikiu aukštos kokybės, naujausių technologijų, patogaus dizaino ir geros kainos deriniu.
  • Bosch matavimo prietaisai – profesionalams ir meistrams mėgėjams skirti įrankiai, padedantys išlyginti paviršius, išmatuoti atstumus, kampus ir nuolydžius, surasti įvairius po apdaila paslėptus objektus. 
  • Bosch priedai – siūloma virš 8000 gaminių (grąžtai betonui, metalui, medienai ir kitoms medžiagoms; kaltai; frezos; pjovimo diskai; sukimo antgaliai; šlifavimo medžiagos ir pan.). Visi Bosch priedai yra itin aukštos kokybės.

Įmonės istorija trumpai:

Robert Bosch GmbH kompanija buvo įkurta 1886 m. Štutgarte, Vokietijoje.

Ją įkūrė Robert Bosch, žinomas kaip inžinierius inovatorius, daugelio technologinių atradimų autorius bei aktyvus visuomenės veikėjas, filantropas. Robertas savo gamyklose pirmasis pradėjo taikyti 8 valandų pamainos principą. Jis įkūrė įmonės finansuojamą ligoninę ir dar daug kuo prisidėjo prie kasdienio gyvenimo kokybės gerinimo.

Dabar jo sukurta korporacija yra žinoma kaip didžiausia pasaulyje automobilių komponentų gamintoja. Būtų išties labai sudėtinga rasti bent vieną automobilį pasaulyje, kuriame nebūtų nei vienos Bosch dalies. Automobilių komponentų grupė sudaro apie 60 proc. visos korporacijos apyvartos. Tačiau įmonė yra žinoma ir kaip pramoninių įrenginių, buities prietaisų ir elektrinių įrankių gamintoja.

Bosch kompanija turi užregistravusi daugiau kaip 4000 patentų. Šis skaičius puikiai iliustruoja įmonės aistrą inovacijoms. Ypatingas dėmesys pastaruoju metu yra skiriamas akumuliatoriniams įrenginiams ir akumuliatorių technologijoms.