Krepšelis

0 vnt. 0,00 €

My Cart -

0 vnt.
Visos kategorijos

Vandens siurblys Gardena Comfort 5000/5E LCD

Prekės kodas203027

392,00 € Su PVM
Vnt.:

 Galite užsisakyti ir telefonu (8 5) 208 0800 (darbo dienomis 8-20 val.)
 Užsakymus nuo 50 EUR į Omniva paštomatus pristatome NEMOKAMAI!
 Nenaudotas prekes su nesugadinta pakuote galite grąžinti per 60 dienų.
 Pirkimas išsimokėtinai.

 

Gamintojas Gardena
Svoris 13.3 kg
Bendras svoris su pakuote 14.41 kg
Variklio tipas Elektrinis
Naudojamoji galia 1300 W
Maks. slėgis 5 bar
Maks. vandens srautas 5000 l/h
Maks. siurbimo gylis 8 m
Maks. kėlimo aukštis 50 m
Laido ilgis 1,5 m
Įtampa / dažnis 100 - 240 V / 50 - 60 Hz / AC

Su elektroniniu slėginiu siurbliu, Jūs galite sutaupyti pinigų ir apsaugoti aplinką: naudokite lietaus vandenį savo sodo laistymui, arba naudokite skalbdami su skalbimo mašinomis, ar nuleidžiant tualete vandenį savo namuose. Elektronika automatiškai įjungia siurblį, kada vandens poreikis yra reikalingas ir automatiškai jį išjungia, kada vanduo nėra naudojamas. Kompaktiškas Gardena elektroninis slėginis siurblys „Comfort“ 5000/5 LCD su 1300 W galingumo varikliu, maksimaliu našumu – 5000 l/val. ir maksimaliu slėgiu iki 5 barų gali būti naudojamas tiek stacionariai tiek ir kilnojamai, kad ir kur Jums jo reikėtų. Valdymas labai paprastas, patogus. Dėka integruotos nešimo rankenos, lengvai galite pernešti siurblį iš vienos vietos į kitą. Norėdami įjungti siurblį, tiesiog paspauskite vieną mygtuką ir galėsite naudotis visomis siurblio teikiančiomis savybėmis ir programomis. Integruotas atbulinės tėkmės vožtuvas, užtikrina greitą vandens siurbimą. Taip pat yra ir daugiau patogių savybių: nedidelis programų kiekis užtikrina nepriekaištingą veikimą, kada siurbiamas nedidelis vandens kiekis, netgi kai naudojama su moderniomis skalbimo mašinomis arba lašelinio laistymo sistemomis. Per valdymo LCD ekraną Jūs galite valdyti visas siurblio funkcijas. Visos funkcijos ir saugumo duomenys gali būti perskaityti LCD ekrane. Papildomai Jūs galite perskaityti išsamią informaciją apie galimus gedimus ir jų galimus išsprendimo būdus. Valdymo meniu ir įvairios reguliavimo galimybės pritaikytos taip kad atitiktų Jūsų poreikius. Naudotis šiuo elektroniniu slėginiu siurbliu ypač lengva ir saugu. Apsauga nuo veikimo be vandens apsaugo siurblį nuo galimų sugadinimų. Siurblys yra pagamintas iš kokybiškų medžiagų, kurios suteikia siurbliui galingumo ir užtikrina tylų veikimą darbo metu. Priežiūros nereikalaujantis variklis su perkrovos apsauga. Plati siurblio užpylimo anga. Guminės kojelės užtikrina, kad siurblys stovės tvirtai ir skleis mažiau vibracijos ir garso darbo metu. Didelis integruotas tinklinis filtras apsaugo siurblį nuo nešvarumų ar smėlio. Itin patogu, nes nereikia papildomo išorinio filtro siurbimo pusėje. Prieš šalnas sandėliuojant siurblį, reikia ištuštinti iš jo vandenį, tai galite padaryti išsukę drenažinį varžtą. Praktiška: ant siurblio yra QR kodas, kurį nuskaitę su išmaniuoju telefonu pateksite į internetinį puslapį, kur galėsite rasti visą Jums reikalingą informaciją apie siurblio naudojimą. Taip pat galite rasti ir video filmukus, kuriuose atliekami vieni ar kiti siurblio priežiūros darbai.

Ypatybės

Ekonomiškas ir efektyvus
Išmani elektronika prireikus įjungia ir išjungia siurblį. Visiškai automatinis, ekonomiškas ir patogus.

Vandeniui atsparus korpusas
Tinka sodo drėkinimui: dėl vandeniui atsparaus korpuso siurblys gali praleisti visą laistymo sezoną atvirame lauke.

Platus pritaikomumas
Kadangi slėginėje pusėje įrengti du išėjimai, prie siurblio galima vienu metu prijungti du įrenginius. Mažo kiekio programa užtikrina tolygią silpną srovę šiuolaikinėms skalbyklėms, lašelinio laistymo sistemoms ir kitoms paskirtims. Apsauginė funkcija nuo veikimo sausa eiga apsaugo siurblį nuo sugadinimo, kai stinga siurbiamos terpės.

Optimalus siurblio našumas
Dėl integruoto atbulinio vožtuvo siurblį paprasta naudoti ir galima greitai prijungti. Dėl optimizuoto siurbimo proceso vanduo iš gelmės pakeliamas į aštuonių metrų aukštį vos per kelias sekundes. Tokio našumo visiškai pakanka vidutiniam arba dideliam namui ir sodui.

Pilna kontrolė naudojant LC ekraną
Dideliame skystųjų kristalų ekrane pateikiama informacija apie visas siurblio funkcijas, pvz., slėgį arba pristatymo kiekį. Taip pat galima sužinoti informaciją apie trikdžius ir jų šalinimą.

Tylus veikimas
Dėl guminių kojelių siurblys stovi stabiliai, skleidžia mažai triukšmo ir silpnai vibruoja.

Vokiška sodo technika mėgėjams ir profesionalams. 1961 m. įsikūrusi kompanija GARDENA per keletą dešimtmečių nuėjo ilgą kelią nuo smulkios sodo įrankiais prekiaujančios įmonės iki visame pasaulyje pripažintos išmanių sodo priežiūros gaminių ir sistemų gamintojos. Didysis proveržis įvyko 1968 m., kai GARDENA pristatė laistymo žarnų sujungimo sistemą. Šiai dienai ši sistema yra bene universaliausia sujungimo sistema - ją galima naudoti netgi tuo atveju, jei laistymo žarnos yra kito gamintojo.

Sisteminių sprendimų idėja ir toliau buvo plėtojama 1977 m. sukuriant rankinių įrankių liniją GARDENA "Combisystem". Tai išmani sistema, leidžianti derinti įvairias rankenas su įrankiais, sudarant daugeliui sodo ir daržo darbų tinkamus derinius. Pvz., ta pati rankena tiks tiek grėbliui, tiek kastuvui, tiek kitiems įrankiams. 

GARDENA sparčiais žingsniais kopė aukštyn ir 1990 m. pristatė itin taupią laistymo sistemą "Micro-Drip-system". Ji pagrįsta tuo, kad reikiamas vandens kiekis specialiais lašintuvais tiekiamas tiesiai į augalus, todėl vanduo naudojamas taupiau - yra išvengiama nepagrįstų vandens nuostolių dėl įsigėrimo, garavimo ar nutekėjimo. GARDENA sparčiai plėtėsi, sukūrė dar daugiau sisteminių sprendimų, susijusių su sodo technika ir nuo 2007 metų kompanija oficialiai tapo „Husqvarna Group“ nare.

Šiandien GARDENA yra Europoje pirmaujanti aukštos kokybės sodo įrankių ir technikos gamintoja , savo atstovybes turinti per 80 šalių visame pasaulyje.

 
GARDENA asortimentą sudaro: sodo-daržo įrankiai, vejapjovės, trimeriai, kita vejos ir krūmų priežiūros technika bei laistymo sistemos.
 
GARDENA sodo technikai suteikiama 24 mėn. garantija. Garantinius servisus rasite didžiuosiuose Lietuvos miestuose.